Protegim amb rigor

Servei d'acuda i custòdia de claus
Servei d'acuda i custòdia de claus

Servei d'acuda i custòdia de claus

Un vehicle patrulla amb vigilant de seguretat que davant d'un senyal d'alarma es desplaçarà fins a les instal·lacions del client comprovant-ne l'estat i el motiu del senyal d'alarma.

Vull més informació!

Deixa'ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

Servei d'acuda i custòdia de claus davant de senyal d'alarma

Si es tracta d'un senyal d'alarma real, en funció dels danys ocasionats a les instal·lacions, avisarem el client i les forces d'ordre públic. El client, en funció dels danys ocasionats, podrà sol·licitar un vigilant de seguretat que custodiï les seves instal·lacions fins que s'esmenin els desperfectes o fins que el client ho consideri oportú.

 

Davant d'un senyal d'alarma, el nostre equip es desplaçarà amb les claus del client fins a les instal·lacions comprovant el bon funcionament de les instal·lacions.

Necessites més informació?
Emplena el formulari i ens posarem en contacte.
Els camps que tenen (*) són obligatoris.

¿Servei a particular o empresa? (*):

Particular
Empresa

Empresa:

Nom (*):

E-mail (*):

Telèfon (*):

Breu text explicatiu (*):

He llegit i accepto els termes legals

Accepto rebre publicitat o informació promocional de Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A.

 

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable Phoenix Vigilancia y Seguridad SA Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, y las conservará mientras se mantenga esta relación, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), y demás normativa complementaria vigente sobre protección de datos. Sus datos no se comunicarán a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.

En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o supresión del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a C/ Travesía Industrial, 149 4 A 2, 08907, Hospitalet de Llobregat, L', (Barcelona) o mediante un email a info@phoenix.es

Contacti amb PHOENIX Vigilancia y Seguridad | Opción A Gedes Servicios Generales

© 2024 Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A. - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb