Protegim amb rigor

Protecció de Persones
Protecció de Persones

Protecció de Persones

Volem ajudar-lo a estar preparat, saber com actuar davant les adversitats, que estigui informat i tingui el control del que l'envolta per evitar sorpreses, i en cas d'alarma actuar amb efectivitat i immediatesa.

Vull més informació!

Deixa'ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

El volem ajudar a estar preparat

Les persones ens preocupem per la seguretat dels nostres éssers estimats, per un mateix, i per la de les nostres possessions que amb tant d'esforç i dedicació hem anat aconseguint al llarg del temps. Ens preocupa el que no podem controlar, la incertesa d'aquelles coses que no ens esperem i per a les que moltes vegades no estem preparats.

Disposem d'una àmplia cartera de serveis i productes de seguretat, alarma, vigilància i extinció d'incendis, així com a professionals amb experiència i serietat, proporcionant serveis de qualitat per a la seva llar i necessitats personals.

Disposem de productes i serveis adaptats a la llar i les persones:
 

  • Centrals d'alarma fàcils d'utilitzar
  • Sistemes de televideovigilància
  • Sistemes de geolocalització
  • Assessoría i plans d'actuación personals
  • Reforç de la llar

Necessites més informació?
Emplena el formulari i ens posarem en contacte.
Els camps que tenen (*) són obligatoris.

¿Servei a particular o empresa? (*):

Particular
Empresa

Empresa:

Nom (*):

E-mail (*):

Telèfon (*):

Breu text explicatiu (*):

He llegit i accepto els termes legals

Accepto rebre publicitat o informació promocional de Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A.

 

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable Phoenix Vigilancia y Seguridad SA Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, y las conservará mientras se mantenga esta relación, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), y demás normativa complementaria vigente sobre protección de datos. Sus datos no se comunicarán a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.

En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o supresión del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a C/ Travesía Industrial, 149 4 A 2, 08907, Hospitalet de Llobregat, L', (Barcelona) o mediante un email a info@phoenix.es

Contacti amb PHOENIX Vigilancia y Seguridad | Opción A Gedes Servicios Generales

© 2024 Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A. - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb