Protegim amb rigor

Que és Grup Phoenix

Grup Phoenix és una organització empresarial constituïda per un equip de persones professionals, a més de experimentades, dins del Sector de la Seguretat Privada i els Serveis Generals a Espanya. Amb el propòsit de millorar i renovar les característiques de les empreses de seguretat ja existents en el mercat, PHOENIX Vigilància i Seguretat neix i es desenvolupa com una empresa innovadora capaç d'implantar millores en tots els nivells de la seva estructura empresarial i de serveis. Grup Phoenix es caracteritza per oferir atenció personalitzada i propera, tant al client com al treballador. D'aquesta manera, comprenent les necessitats dels nostres clients i valorant les aptituds dels nostres empleats, vam aconseguir formar un excel·lent servei.

El nostre servei al client

Para garantizar las prestaciones solicitadas por nuestros clientes, Phoenix atiende con máximo afán las necesidades de cada proyecto e incluso, su Consultoría de Seguridad, estudia el modo de conseguir los mejores resultados para asesorar, a cada cliente privativamente, según sus instalaciones y requerimientos.

El nostre servei al client

Atenció al treballador

Si el tracte personalitzat al client és fonamental, procedir de la mateixa manera amb els nostres empleats és un altre dels pilars de Grup Phoenix.

Ja en el procés de selecció es coneixen els trets principals dels caràcters i les condicions laborals en què millor rendiria cada persona. Únicament així es pot buscar a l'equip adequat per a cada servei i procurar-los la formació específica per a aquest.

A partir d'aquí es salvaguarda el benestar dels empleats, ja sigui individualment o com a equip, comprenent i atenent les particularitats de cada cas sense que això modifiqui les condicions per al client.

Des de GRUP PHOENIX treballem per millorar la seva seguretat a amb un tracte més proper

Contacti amb PHOENIX Vigilancia y Seguridad | Opción A Gedes Servicios Generales

© 2023 Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A. - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb