Protegim amb rigor

Dispositius de seguretat
Dispositius de seguretat

Dispositius de seguretat

Cada cas és únic i requereix una solució única. PHOENIX li ofereix el producte que millor s'adapta a les seves necessitats ia les de la seva empresa.

Vull més informació!

Deixa'ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

Instal·lació de sistemes de seguretat

El volem ajudar a estar preparat, a disposar de sistemes de seguretat, dispositius de comunicacions segures, serveis de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i dels mitjans tècnics necessaris per disposar de la informació i del control del que succeeix a les seves instal·lacions, i en cas d'alarma actuar amb efectivitat i immediatesa.

Disposem d'una àmplia cartera de serveis, sistemes i productes de seguretat, de protecció, d'alarma i de vigilància, així com de professionals amb àmplia experiència i serietat, proporcionant serveis de qualitat, adaptats a la seva mida i necessitats.


  • Sistemes de detecció d'intrusos
  • Vigilància per circuits tancats de televisió
  • Video Anàlisi
  • Sistemes d'accessos
  • Sistemes físics pasius
  • Sistemes d'intercomunicació
  • Sistemes de vigilància d'excepció
  • Sistemes de gestió generalitzada
  • Manteniment de sistemes

Necessites més informació?
Emplena el formulari i ens posarem en contacte.
Els camps que tenen (*) són obligatoris.

¿Servei a particular o empresa? (*):

Particular
Empresa

Empresa:

Nom (*):

E-mail (*):

Telèfon (*):

Breu text explicatiu (*):

He llegit i accepto els termes legals

Accepto rebre publicitat o informació promocional de Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A.

 

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable Phoenix Vigilancia y Seguridad SA Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, y las conservará mientras se mantenga esta relación, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), y demás normativa complementaria vigente sobre protección de datos. Sus datos no se comunicarán a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.

En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o supresión del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a C/ Travesía Industrial, 149 4 A 2, 08907, Hospitalet de Llobregat, L', (Barcelona) o mediante un email a info@phoenix.es

Contacti amb PHOENIX Vigilancia y Seguridad | Opción A Gedes Servicios Generales

© 2024 Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A. - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb