Protegim amb rigor

Auxiliars de servieis generals i control d'accessos
Auxiliars de servieis generals i control d'accessos

Auxiliars de servieis generals i control d'accessos

Auxiliars de serveis, control d'accessos, auxiliars d'informació i comprovació d'instal·lacions, recepcionistes i telefonistes.

Vull més informació!

Deixa'ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

Serveis per a la indústria

Hi ha àrees auxiliars a les empreses que, estant allunyades de l'activitat principal compleixen funcions essencials per al bon funcionament, i que ajuden a marcar la diferència.

A OpcionA Gedes Servicios Generales assumim totes aquestes funcions amb gran eficàcia. Els nostres objectius són els dels nostres clients, per això prestem serveis que s'ajusten a les necessitats de les seves organitzacions.

Necessites més informació?
Emplena el formulari i ens posarem en contacte.
Els camps que tenen (*) són obligatoris.

¿Servei a particular o empresa? (*):

Particular
Empresa

Empresa:

Nom (*):

E-mail (*):

Telèfon (*):

Breu text explicatiu (*):

He llegit i accepto els termes legals

Accepto rebre publicitat o informació promocional de Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A.

 

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable Phoenix Vigilancia y Seguridad SA Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, y las conservará mientras se mantenga esta relación, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), y demás normativa complementaria vigente sobre protección de datos. Sus datos no se comunicarán a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.

En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o supresión del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a C/ Travesía Industrial, 149 4 A 2, 08907, Hospitalet de Llobregat, L', (Barcelona) o mediante un email a info@phoenix.es

Contacti amb PHOENIX Vigilancia y Seguridad | Opción A Gedes Servicios Generales

© 2024 Phoenix Vigilancia y Seguridad S.A. - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb